Belastingkorting opladen EV's

De overheid stimuleert het gebruik van EV's door een belastingkorting te geven op de energie die gebruikt wordt om EV's te laden. Dat kan alleen gemeten (en vergoed) worden wanneer op de betreffende EAN uitsluitend EV's worden geladen en het dus een aparte aansluiting (naast je eigen thuisaansluiting) betreft.

Om gebruik te kunnen maken van de belastingkorting moet de klant dit document ondertekenen en sturen aan klantenservice@frankenergie.nl. Middels dit document verklaart de klant dat aan alle regels voor de belastingkorting wordt voldaan. Na ontvangst van het ingevulde document kan Frank Energie de belastingkorting verwerken in de facturatie.

Let op: Deze maatregel is al een aantal keren door de overheid verlengd en op dit moment is onduidelijk hoe lang deze nog geldig blijft. Frank Energie kan derhalve geen garantie geven hoe lang van deze belastingkorting gebruik kan worden gemaakt.

Gerelateerde vragen

Contact

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je graag verder. Hier vind je al onze contactmogelijkheden.

Whatsapp

Voor snelle, korte vragen kun je met ons chatten.

+316 491 638 84
Ma. - vr. van 09:00 tot 17:00
Bellen

Heb je direct een antwoord nodig op jouw vraag?
(Let op: op vrijdag is de telefoonlijn geopend tot 13:00u)

+31 20 79 00 114
Ma. - vr. van 09:00 tot 15:00
E-mail

Voor alle uitgebreide vragen kun je ons het beste een e-mail sturen. We proberen altijd binnen 2 werkdagen te antwoorden, maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Contactformulier

Gebruik het contractformulier om je vraag direct te kunnen stellen via de website. We proberen net als op alle e-mails binnen 2 werkdagen te reageren, maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Ik wil ook slimme energie van Frank!