Badge image

Erik nodigt je uit!

Je hebt een persoonlijke uitnodiging van Erik ontvangen om lid te worden van Frank Energie. Als je lid wordt krijgen jij en Erik allebei 10 bomen óf 50,- korting.
Banner image
Frank lanceert slim stroom handelen voor de thuisbatterij

Met deze dienst worden goede rendementen behaald. Een terugverdientijd van 4-7 jaar wordt ingeschat. Meer weten?

Lees meer
Goedkope energie
Bespaar makkelijk
Slimme energie

Bij ons betaal je voor je energie een dynamisch tarief, dat is gebaseerd op de beursprijs. Die prijs verandert elk uur voor stroom en iedere dag voor gas. Historisch gezien ben je daarmee 15% goedkoper uit dan bij een vast en variabel contract.

We werken ook met een dynamisch termijnbedrag. Dat wil zeggen dat je elke maand betaalt voor je werkelijke verbruik van die maand tegen de prijzen die dan gelden.

Meer over onze slimme energie
All-in prijs stroom en gas
Gisteren
Slimme oplossingen

Met dynamische tarieven profiteer je extra als je je elektrische apparaten slim aanstuurt. Hierdoor bespaar je automatisch en verbruik je groenere energie.

Zo haal je samen met Frank moeiteloos meer voordeel uit je elektrische auto, je warmtepomp, je zonnepanelen en je thuisbatterij.

Meer over onze slimme diensten
2 phones hovering
Groener is goedkoper

Vaak is de verantwoorde, duurzame, en groene optie duurder dan de ‘ouderwetse’ optie. Met een dynamisch contract van Frank ben je echter voordeliger uit én je bent op drie manieren groener bezig. Groener en goedkoper, dat noemen we groenkoper:

  • App met groene slimme diensten, verbruiksinzichten en groene stroom van Nederlandse bodem.
  • Profiteer van goedkope stroom als productie van zon en windenergie hoog is.
  • Minder betalen en de energietransitie versnellen door de spits op het stroomnetwerk te mijden.

Bereken je besparing
Snelle route naar
KlantenserviceFacturatieSlim laden
Al ons nieuws
Zelf aan de knoppen

Met de Frank app heb jij je slimme energie binnen handbereik. Je laadt je elektrische apparaten slimmer en goedkoper, checkt je verbruik, volgt de actuele stroom- en gasprijs, stelt seintjes in en nodigt je vrienden uit.

* Volgens onderzoek van Roland Berger ‘Onderzoeksrapport Energie vast of variabel 2018’, kon je met een dynamisch contract in de afgelopen jaren gemiddeld 10% tot 30% op je energierekening besparen.
Ik wil ook slimme energie van Frank!