Waarom laadt mijn auto niet op bij lage/negatieve prijzen?

Wanneer er niet geladen wordt op negatieve of lage EPEX prijzen, is het zo dat we een voordeel op de onbalansmarkt kunnen halen. De besparingen die we daarmee realiseren delen we met jou in de vorm van een bonus. Deze bonus is zo hoog dat je altijd goedkoper uit bent dan wanneer we op de laagste uurprijzen zouden hebben geladen.

Wanneer je gewenste vertrektijd zich verder in de toekomst bevindt en de EPEX-prijzen voor dat moment nog niet bekend zijn, voorspellen we de EPEX-prijzen. Het kan voorkomen dat onze voorspelling aangeeft dat de prijzen in de verdere toekomst lager zijn dan de momenteel bekende prijzen. In dat geval stellen we het laden van je auto voor je uit, waarmee we verwachten een beter resultaat te halen.

Gerelateerde vragen

Contact

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je graag verder. Hier vind je al onze contactmogelijkheden.

Whatsapp

Voor snelle, korte vragen kun je met ons chatten.

+316 491 638 84
Ma. - vr. van 09:00 tot 17:00
Bellen

Heb je direct een antwoord nodig op jouw vraag?
(Let op: op vrijdag is de telefoonlijn geopend tot 13:00u)

+31 20 79 00 114
Ma. - vr. van 09:00 tot 15:00
E-mail

Voor alle uitgebreide vragen kun je ons het beste een e-mail sturen. We proberen altijd binnen 2 werkdagen te antwoorden, maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Contactformulier

Gebruik het contractformulier om je vraag direct te kunnen stellen via de website. We proberen net als op alle e-mails binnen 2 werkdagen te reageren, maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Ik wil ook slimme energie van Frank!