Is mijn berekende aanbod op de site ook het daadwerkelijke maandelijkse termijnbedrag?

Dat termijnbedrag is een gemiddelde en is ter indicatie. Je daadwerkelijke kosten zijn per maand verschillend en zijn afhankelijk van je verbruik en prijzen van die maand. Dat betekent dat je kosten in de winter hoogstwaarschijnlijk iets hoger uitvallen en in de zomer iets lager dan het gemiddelde termijnbedrag. Het grote voordeel van deze facturatiemethodiek is dat je geen vervelende verrassingen meer krijgt op je jaarnota.

Let op: Onze rekentool houdt alleen rekening met de dynamische marktprijzen. Wanneer je een modelcontract hebt, zullen de tarieven waarschijnlijk hoger zijn. Bij het modelcontract heb je wel iedere maand een vast termijnbedrag.

Je krijgt een modelcontract wanneer je niet voor beide aansluitingen een slimme meter hebt, of we jouw slimme meters niet uit kunnen lezen.

De actuele prijzen van het modelcontract vind je hier.

Gerelateerde vragen

Contact

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je graag verder. Hier vind je al onze contactmogelijkheden.

Whatsapp

Voor snelle, korte vragen kun je met ons chatten.

+316 491 638 84
Ma. - vr. van 09:00 tot 17:00
Bellen

Heb je direct een antwoord nodig op jouw vraag?
(Let op: op vrijdag is de telefoonlijn geopend tot 13:00u)

+31 20 79 00 114
Ma. - vr. van 09:00 tot 15:00
E-mail

Voor alle uitgebreide vragen kun je ons het beste een e-mail sturen. We proberen altijd binnen 2 werkdagen te antwoorden, maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Contactformulier

Gebruik het contractformulier om je vraag direct te kunnen stellen via de website. We proberen net als op alle e-mails binnen 2 werkdagen te reageren, maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Ik wil ook slimme energie van Frank!