Hoe doe ik een spoedaanmelding?

Een reguliere aanmelding start bij ons altijd 34 dagen in de toekomst. We willen namelijk graag controleren of de eerste factuur is voldaan voordat we de levering starten. Wil je graag eerder energie van ons geleverd krijgen, dan beschouwen we dit als een spoedaanmelding. Bij een spoedaanmelding is er niet voldoende tijd om te controleren of de eerste factuur is voldaan. Voor spoedaanmeldingen hanteren we daarom een waarborg. De hoogte hiervan wordt bepaald na de reguliere aanmelding.

Procedure aanvragen spoedaanmelding (startdatum binnen 34 dagen na aanmelding):

1. Meld je aan via de website door te beginnen met het invullen van jouw postcode op de homepagina. Kies bij aanmelding de eerst mogelijke datum.

2. Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar klantenservice@frankenergie.nl en geef aan wanneer je de levering zou willen starten. We nemen je verzoek z.s.m. in behandeling.

Let op: de startdatum moet altijd minimaal twee dagen in de toekomst liggen.

3. Zodra we de betaling van de waarborg binnen hebben, veranderen we de startdatum van het contract naar de eerst mogelijke datum of de door jou aangegeven datum.

Gerelateerde vragen

Contact

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je graag verder. Hier vind je al onze contactmogelijkheden.

Whatsapp

Voor snelle, korte vragen kun je met ons chatten.

+316 491 638 84
Ma. - vr. van 09:00 tot 17:00
Bellen

Heb je direct een antwoord nodig op jouw vraag?
(Let op: op vrijdag is de telefoonlijn geopend tot 13:00u)

+31 20 79 00 114
Ma. - vr. van 09:00 tot 15:00
E-mail

Voor alle uitgebreide vragen kun je ons het beste een e-mail sturen. We proberen altijd binnen 2 werkdagen te antwoorden, maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Contactformulier

Gebruik het contractformulier om je vraag direct te kunnen stellen via de website. We proberen net als op alle e-mails binnen 2 werkdagen te reageren, maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Ik wil ook slimme energie van Frank!