Wij zijn Frank

Wij zijn een team van jonge professionals afkomstig uit de energie- en IT-sector. Wij hebben daar vooral gezien hoe zaken anders en beter kunnen. Leuker, groener en goedkoper voor jou als consument bijvoorbeeld. Met Frank willen we die ambitie realiseren.

Frank’s visie

De wereld verandert snel. Elke branche vindt zichzelf opnieuw uit en moet verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen gedrag. Zo ook de energiebranche.

De consument is wakker geworden. We zijn terecht kritischer op onszelf en op de bedrijven met wie we in zee gaan. Dat gaat niet alleen over kosten maar ook over de impact die we samen hebben hebben op het klimaat. En daarom willen we het inzicht en de vrijheid om daar op elk moment invloed op te hebben.

stel een alarm in

Overtuigd, maar mag je nog niet overstappen?

Frank’s missie

Frank verfrist de energiemarkt met gezond verstand. Ongezonde marges en inefficiente processen worden aangepakt, waardoor de prijs flink omlaag kan. Wat dat oplevert vloeit terug naar onze klant of naar onze natuur. Alles om energie en energieverbruik duurzamer te maken.

Transparant

We zijn transparant in alles wat we doen. We hanteren de openbaar gepubliceerde groothandelsprijzen voor gas en elektriciteit. Andere posten lichten we duidelijk toe. Zo weten onze klanten waarvoor ze betalen en hoe wij ons geld verdienen.

Goed maar goedkoop

We letten op de centen. Bezuinigen alleen op overbodige dingen. Wat belangrijk is moet goed zijn. We hebben zoveel mogelijk processen geautomatiseerd, en we maken zo min mogelijk kosten. Ook in onze marketing en sales willen we geen dure schakels die geen waarde toevoegen.

Fris en vernieuwend

We willen een fantastische dienstverlening bieden met de hulp van een innovatieve app en community. Ons team van designers en ontwikkelaars gaat met onze leden in gesprek om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Groen

We leveren alléén groene stroom. Daarbovenop bieden we de mogelijkheid om extra te vergroenen door middel van CO2-compensatie en het planten van bomen.

Maak kennis met ons team

De energiemarkt...

Vraag en antwoord

De Engelse betekenis van het woord sprak ons aan: eerlijk, integer, openhartig, transparant. Wij vonden dat de Nederlandse energiemarkt wel een Frank kon gebruiken.

Op onze homepagina vertellen we uitgebreid hoe wij ons geld verdienen. Frank verdient alleen aan de maandelijkse vaste vergoeding die we aan jou vragen. En daar zijn we transparant over.

Dit zien we eigenlijk als enige mogelijkheid om op prijs te concurreren met de gevestigde orde zonder afbreuk te doen aan onze principes. We willen het spel niet meespelen. Geen geld uitgeven aan schakels in de marketingketen die geen waarde toevoegen. Deze besparingen laten we ten goede komen aan onze klanten. We nemen genoegen met een kleine marge. Maar om bestaansrecht te hebben moeten we wel groeien, een goede service bieden, een goed gevoel geven aan onze klanten en de natuur een handje helpen. En dat is het doel van de bomen.

Als we elkaar helpen dan kunnen we de kosten laag houden. En om het leuk te maken laten we de uitgespaarde kosten weer ten goede komen aan de community. Zo kun je bijverdienen als je andere leden met raad en daad bijstaat, of als je voorstellen doet die onze dienstverlening verbetert. Samen is gewoon leuker!

Loopt je oude contract nog even door? Geen probleem. Kies als ingangsdatum de einddatum van je huidige contract. Wij zorgen dat je geruisloos overgaat als je oude contract afgelopen is, zodat je geen dag teveel betaalt. En mocht je je tussentijds bedenken? Ook geen probleem. Je kunt weg wanneer je wilt, we brengen geen boetes in rekening.

Zie ook onze visie en missie. We willen een groen product leveren voor een zo laag mogelijke prijs. We denken zo de energiemarkt eerlijker en transparanter te maken. Met onze dienstverlening hopen we steeds meer mensen daarvan te overtuigen. Zodat we echt impact kunnen maken en samen Nederland steeds groener maken.

Onze gegevens
Frank Energie B.V.
Weena 690
3012 CN, Rotterdam
KvK-nummer: 77767799
Btw-nummer: NL8611.35.295.B01
IBAN: NL96 RABO 0353 4030 83
BIC: RABONL2U
Wil jij ook energie van Frank?