Unieke samenwerking Jedlix en Frank Energie helpt EV rijder naar laagste energierekening!

11 mei 2021

NIEUWSBERICHT:

De twee Rotterdamse bedrijven gaan samenwerken om de energietransitie te versnellen. Frank Energie is de gloednieuwe energieleverancier die via dynamische inkoopprijzen een supergroen product aan Nederlandse huishoudens levert. Jedlix is een jong technologiebedrijf dat met slimme software de Europese EV-markt weet te vergroenen.

Met het partnership denken de twee bedrijven de thuis-opladende eigenaar van een elektrische auto beter te bedienen. Het “slim laden” algoritme van Jedlix en de dynamische inkoopprijzen van Frank geven namelijk een kostenbesparing. Jedlix bestudeert de prijzen van Frank en kan het laadprogramma van de auto daarop afstemmen. Een Tesla-rijder verdient daarmee zo een extra 250 EUR per jaar.

De samenwerking is uniek in Nederland en de dienst is direct beschikbaar voor een groot aantal automerken die worden ondersteund door het Jedlix platform.

Jorg van Heesbeen, CBO van Jedlix: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Frank Energie. We zien dynamische tarieven nu echt van de grond komen in Nederland en bieden samen met Frank Energie een unieke ervaring die direct waarde oplevert voor de EV rijder”.

Thomas Hulshof, oprichter van Frank Energie: “Het is Frank’s missie om op alle mogelijke manieren bij te dragen aan een versnelling van de energietransitie. Zo leveren wij Nederlandse huishoudens groene energie en bieden we met onze app allerlei mogelijkheden om extra te besparen. Goed voor de portemonnee en de natuur dus. De samenwerking met Jedlix past in onze missie. Samen maken we elektrisch vervoer aantrekkelijker en toegankelijker.”

Meer weten over de twee bedrijven? Bekijk het aanbod op www.jedlix.com en www.frankenergie.nl.

Ik wil ook slimme energie van Frank!