Frank beste keus volgens Independer!

14 december 2023

Energie kan beter en slimmer. Zodat het voor de consument leuker, groener en goedkoper wordt. Bij Frank zijn we elke dag beter om die ambitie te realiseren. Zo lopen we voorop met slimme diensten waarmee je kan besparen op je energiekosten en tegelijkertijd meehelpt aan de energietransitie. We geven je grip op je energie, en dat wordt beloond!

Frank Energie is door toonaangevend energievergelijker Independer uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland. Frank Energie ontving op 13 december de jaarlijkse Independer Award Energie. De grootste vergelijkingssite van Nederland reikt jaarlijks de award uit aan de energieleverancier met het beste aanbod voor de consument. In deze beoordeling wordt er naast prijs ook gekeken naar de kwaliteit van het product.

Ook Joris Kerkhof, Business Manager Energie Independer deelt zijn complimenten uit. Hij geeft aan dat Frank Energie in staat is geweest om in een uitdagende markt een goed aanbod te blijven bieden, en noemt dit dan ook echt iets om trots op te zijn.

Liam van Nimwegen, Marketing & Communicatie, Frank Energie: ‘’Independer is de marktleider in energievergelijking. Om van hen het predicaat 'beste energieleverancier van 2023' te mogen ontvangen is een groot compliment en een bevestiging van al onze inspanningen om voor de Nederlandse klant het beste energie aanbod te verzorgen.’’

Foto: Liam van Nimwegen (Frank Energie) en Joris Kerkhof (Independer)

Over de Independer Award

Sinds 2022 bestaat de Independer Award en wordt jaarlijks toegekend op basis van prijs-kwaliteitverhouding en bepaald door een wiskundige formule. Deze is gebaseerd op het advies dat experts zouden geven. Bij de totstandkoming van de formule worden namelijk duizenden adviezen van tientallen experts meegenomen.

Alle energiecontracten die via Independer te vergelijken zijn, worden op basis van deze formule beoordeeld, waardoor een objectieve vergelijking ontstaat.

Ik wil ook slimme energie van Frank!