De slimste lader van Nederland

23 november 2023

Met een dynamisch contract kan je bij sommige leveranciers al slim laden. Hartstikke mooi natuurlijk. Maar als Frank-klant haal je niet alleen voordeel op EPEX-markt, maar ook op de onbalansmarkt en straks op de congestiemarkt. In onze laadprogramma's houden we vanaf oktober 2023 rekening met tekorten en overschotten op het landelijke net. Zodra de regionale netbeheerders het verhelpen van congestieproblemen belonen zullen we ook daar rekening mee houden. Zo is er geen twijfel over bij wie je het slimst laadt. Dat is bij ons. De Frank-klant die daar het best gebruik van maakt, kan zich straks ‘de slimste lader van Nederland’ noemen. Een titel waar je trots op mag zijn.

Slim laden is een van de belangrijkste instrumenten om ons stroomnetwerk te ontlasten en de energietransitie te versnellen. Iedereen die elektrisch rijdt zou dan ook slim moeten laden bij Frank. Daarom starten we per 1 januari 2024 een actie: De slimste lader van Nederland! Dat is een wedstrijd waarbij elke maand onze slimste lader zijn stroomkosten van die maand kan terugverdienen.

Meedoen!

  • Alle slimme laders van Frank Energie doen gratis mee aan ‘de slimste lader van Nederland.’ Als je om een of andere reden niet mee wilt doen, kan je je bij ons afmelden
  • De slimste lader is degene die de laagste stroomprijs per kWh heeft behaald (inclusief besparing en bonusvergoeding). Het maakt dus niet uit of je een Mini of twee Tesla’s hebt
  • De slimste lader krijgt de stroom voor die maand van ons vergoed
  • Om het leuk te houden voor de rest doet de maandwinnaar in de daaropvolgende maanden niet meer mee voor de hoofdprijs (we hebben wel andere mooie prijzen die helpen bij verduurzamen)
  • Aan het eind van elke maand publiceren we de top 10 van die maand (deelnemers zijn akkoord dat we hun initialen en woonplaats gebruiken in die publicatie)
Ik wil ook slimme energie van Frank!