Wijzigingen doorgeven

Neem contact op met ons via klantenservice@frankenergie.nl en geef aan welke startdatum je wilt. De vroegst mogelijk datum is vandaag + 14 dagen.

Frank rekent maandelijks je werkelijke verbruikskosten met je af. Daardoor hoef je nooit meer je termijnbedrag aan te passen en kom je ook niet voor vervelende verrassingen op je jaarnota te staan. Dat scheelt een hoop gedoe.

Neem contact op met ons via klantenservice@frankenergie.nl en geef aan wat het juiste adres moet zijn. We zullen de wijziging meteen doorvoeren.

Neem contact op met ons via klantenservice@frankenergie.nl en geef aan wat het juiste rekeningnummer moet zijn. We zullen de wijziging meteen doorvoeren. Binnenkort kun je dit gemakkelijk zelf doen in de Frank app!

Je kunt je inloggegevens gemakkelijk zelf aanpassen in onze app. Ga naar de pagina ‘Regelen’ en vervolgens naar ‘Persoonlijke gegevens’.

Neem contact op met ons via klantenservice@frankenergie.nl en geef aan wat je gewijzigd wil hebben. Wij passen het contract dan voor je aan.

Contact

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je graag verder.
Chat met ons
Krijg direct antwoord op je vragen! We zijn beschikbaar op:
Ma - vr
za
zo
09:00 - 21:00 uur
11:00 - 18:00 uur
12:00 - 17:00 uur
Mail ons
We proberen zo snel mogelijk te reageren. Meestal lukt dit binnen twee werkdagen.
Stuur een e-mail